DAKKAPELLEN

 

Dakkapellen van deze tijd, dat zijn de kunststof dakkapellen van Novafront. Promoveer uw zolder tot een volwaardige slaapkamer met de naadloze kunststof dakkapel van Novafront. Novafront biedt een drietal kunststof dakkapellen aan, namelijk Novatop, Novasmart en Novatrend

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij Novafront voorop. Zo garandeert Novafront dat de dakkapel waterdicht is, zonder dat planmatig onderhoud noodzakelijk is. Voor de waterdichtheid is de kunststof dakkapel namelijk 100% naadloos. Ook zijn klant specifieke wensen zijn mogelijk en hebben alle Novafront dakkapellen een uitstekende isolatiewaarde. Tevens is aan alles gedacht, want zelfs speciale goten lopen onder de dakpan door.

TYPES

Novatop
De Novatop is een polyester dakkapel, volledig naadloos en daardoor waterdicht.

Novasmart
De Novasmart is de slimme oplossing waarbij een naadloos gefabriceerd dak wordt gecombineerd met speciale kunststof zijkanten.

Novatrend
De Novatrend is een traditioneel getimmerde dakkapel, samengesteld uit hoogwaardige materialen.

TOP 3 OPTIES

De Novafront dakkapel kan worden uitgerust met opties die extra comfort bieden. Denk hierbij aan zonwering, insectenwerende horren of een airconditioning. De insectenwerende horren, zonwering en glasroedes zijn de meest gekozen opties.

Sluit Menu