KUNSTSTOF KOZIJNEN
ALGEMEEN

 

De lijn kunststof kozijnen van Novafront is breed. Zo kunt u kiezen uit verschillende profielsystemen en uit een breed scala aan kleuren. Novafront werkt en bewerkt kunststofprofielen van Gealan. Deze Duitse fabriek levert de profielen waarvan Novafront kunststof kozijnen produceert. Gealan heeft jarenlang ervaring op het gebied van kwalitatief goede kunststof. De stevige samenwerking met Gealan resulteert in een kwalitatief hoogwaardig product en snelle levertijd. Op de kunststof kozijnen geldt het KOMO-Keurmerk. Dit certificaat is een kwaliteitskeurmerk, hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct en 10 jaar garantie op de profielen.

  • Kwaliteitsproduct Kwaliteitsproducten, gemaakt in onze Nederlandse fabriek met Gealan profielen. Echt vakwerk, met garantie!

  • Scherpe prijzen Door goede samenwerking met onze partners en eigen fabricage leveren we tegen een scherpe prijs.

  • 10 jaar garantie Wij staan volledig achter onze kwaliteitsproducten, daarom geven we u ook 10 jaar garantie.

  • Van inmeten tot plaatsen Vanaf het inmeten tot het plaatsen heeft u contact met uw eigen Novafront dealer bij u uit de buurt.

  • Inbraakwerend hang- en sluitwerk De tuindeuren zijn voorzien van professioneel hang- en sluitwerk. Gedacht is aan de inbraakwerendheid. De deuren voldoen dan ook aan de eisen van Politie Keur Veilig Wonen.

Sluit Menu