VERDIEPT SYSTEEM GEALAN S 8000 IQ

Een systeem met 83 mm bouwdiepte moet zich niet verstoppen! Met zijn zes-kamer-vormgeving biedt het ideale bescherming tegen kou en geluid en zorgt voor een actieve bijdrage aan de daling van de CO2 -emissies.

Bovendien zorgt de bouwdiepte van 83 mm voor een verhoogde hoekvastheid en daarmee voor meer stabiliteit van het raam. De grote staalversterking verzekert bovendien een hoge profielstabiliteit en stabiele beslag verschroevingen.

VEELVOUDIGE VARIATIEMOGELIJKHEDEN

De nieuwe kaders van het aanslagdichting-systeem S 8000 IQ plus zijn te combineren met de vleugels van het standaard systeem S 8000 IQ als ook de vleugels van het systeem S 8000 IQ plus. In S 8000 IQ staan naar keuze vleugels met vier, vijf, zes of zeven kamers ter beschikking. Ook kunnen kaders uit het S 8000 IQ met 84 mm bouwdiepte met de vleugels van de S 8000 IQ plus gecombineerd worden. Door de grote compatibiliteit tussen de aanslagdichting-systemen zijn in de productie van de GEALAN-verwerker geen extra bewerkingsgereedschappen noodzakelijk. Dit maakt de productie van twee bouwdieptes in een geoptimaliseerd productieproces mogelijk.

Dankzij talrijke hulpprofielen kunnen alle eisen van de moderne ramenbouw vervuld worden.

DE VOORDELEN VAN S 8000 IQ PLUS

  • Geschikt voor de opname van 3-vlaksglas tot 54 mm dikte

  • Hoge stabiliteit en waarde van de profielen door profielwanden in klasse RAL A

  • Uitstekende stabiliteit door grootst mogelijke staalversterkingen

  • Zeer goede warmte- en geluidsisolatie door zes kamers en verhoogde bouwdiepte van 83 mm (Uf = 1,1 W/m²K bij standaard staalversterking)

  • Veel combinatiemogelijkheden door de compatibiliteit met het profielsysteem S 8000 IQ

  • Synergie in voorraad en logistiek

  • In talrijke (hout-)decorfolies verkrijgbaar

Sluit Menu